Karen Berman és Melissa Petitta: Alma a konyhában



365 almás recept kreatív ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok ajánlásával!
Ennek az egyedülálló szakácskönyvnek a sokoldalú alma a főszereplője. Az év minden napjára jut egy ínycsiklandó fogás. Fedezze fel a hagyományos almás ételek – az almaszósz, a sült alma, az almás piték, torták, muffinok, morzsasütik – újszerű elklszítési módjait. Ismerjen meg és próbáljon ki almával újragondolt klasszikusokat: főételeket, salátákat és koktélokat.
A recepek mellett hasznos tippeket talál az almafajták kiválasztásához, konyhai trükköket a gyümölcs kezeléséhez, szempontokat az egyéb ételekkel való párosításhoz. Minden hónapban megismerkehet egy-egy mesterszakáccsal, akik kívétel nélkül almarajongók, és kedvenc almás receptjeiket osztják meg az olvasókkal.

ISBN 978-80-7370-297-7, 4990 Ft