Judita Wignall: Nyersből finomat


Mennyit ér az egészség? Sokan szimpatizálnak a nyerskoszttal, de félnek áttérni, mert attól tartanak, hogy nyers alapanyagokból nem tudnak olyan változatos és ízgazdag ételeket készíteni. Tehát nagyon is fontos, hogy egészséges táplálékaink élvezeti értéke elérje, sőt meghaladja a szokványos sült vagy főtt fogásokét. Ebben rejlik könyvünk fő erőssége. A szakmailag magasan képzett szerző - Judita Wignall - pontosan körülírja a hagyományos ételkészítés veszélyeit, megmutatja, hogyan léphetünk könnyedén a nyersevés útjára. Külön hangsúlyt fektet arra, hogy részletesen bemutassa a nyerskonyha vezetéséhez szükséges eszközöket, azok használatát, praktikus tanácsokkal látja el az olvasót, így segít abban, hogyan és mivel töltsük fel a kamráinkat. Lépésről lépésre szemlélteti az ételkészítés fázisait, pompás ételválasztékot nyújt és mindent elkövet azért, hogy mi is sikeres nyersevőkké váljunk!
Lénárt Gitta ajánlása:
“Magyarországon fellendülőben van a nyers ételek fogyasztásának kultúrája. Egyre többen választják ezt az életformát, egyre többen keresik a lehetőségeket, hogy megtanulják és megtapasztalják jótékony hatásait. Pontos adataim nincsenek, de engem személy szerint is sokan keresnek meg hálás soraikkal, akiknek sikerült krónikus betegségből kigyógyulniuk a természetes táplálkozás segítségével. Ilyenkor örül a lelkem, hogy sok-sok emberhez jutnak el ezek az értékes információk, hála az ilyen lelkes tanítóknak, mint amilyen Judita Wignall.”

ISBN 978-80-7370-269-4, 4990Ft