Mennyit ér az egészség? Sokan szimpatizálnak a nyerskoszttal, de félnek áttérni,
mert attól tartanak, hogy nyers alapanyagokból nem tudnak olyan változatos és
ízgazdag ételeket készíteni. Tehát nagyon is fontos, hogy egészséges
táplálékaink élvezeti értéke elérje, sőt meghaladja a szokványos sült vagy főtt
fogásokét. Ebben rejlik könyvünk fő
erőssége. A szakmailag magasan képzett szerző - Judita Wignall - pontosan
körülírja a hagyományos ételkészítés veszélyeit, megmutatja, hogyan léphetünk
könnyedén a nyersevés útjára. Külön hangsúlyt fektet arra, hogy részletesen
bemutassa a nyerskonyha vezetéséhez szükséges eszközöket, azok használatát,
praktikus tanácsokkal látja el az olvasót, így segít abban, hogyan és mivel
töltsük fel a kamráinkat. Lépésről lépésre szemlélteti az ételkészítés
fázisait, pompás ételválasztékot nyújt és mindent elkövet azért, hogy mi is
sikeres nyersevőkké váljunk!
Lénárt Gitta ajánlása:
“Magyarországon
fellendülőben van a nyers ételek fogyasztásának kultúrája. Egyre többen
választják ezt az életformát, egyre többen keresik a lehetőségeket, hogy
megtanulják és megtapasztalják jótékony hatásait. Pontos adataim nincsenek, de
engem személy szerint is sokan keresnek meg hálás soraikkal, akiknek sikerült
krónikus betegségből kigyógyulniuk a természetes táplálkozás segítségével.
Ilyenkor örül a lelkem, hogy sok-sok emberhez jutnak el ezek az értékes
információk, hála az ilyen lelkes tanítóknak, mint amilyen Judita Wignall.”
ISBN 978-80-7370-269-4, 4990Ft